AKTUALITY ZE SVĚTA ŠLAPACÍCH VOZÍTEK

Závody 2022

25.6.2022 Hradec Králové  Eliščino nábřeží 

26.6.2022 Holice náměstí T.G.Masryka


Závody 2020

Termíny závodů pro rok 2020:

30.5. Pardubice Třída Míru

31.5. Holice Náměstí TGM

4.7. Hradec Králové Eliščino nábřeží

5.7. Poděbrady Lázeňská kolonáda

Tento rok se měly jet závody v těchto datumech, ale vše je jinak. V květnu závody určitě nebudou a z července se závody možná přesunou na podzim. Z dosavadního jednání, ale nejspíše nebudou ani pak. Toto je stav k 1.4.2020. Pokud se něco změní, tak všechny včas upozorním.

Evžen


Mapy závodů. Dnes jsme dostali návrh trati od pořadatele z Kladna. Může sloužit jako vzor pro ostatní. Dá se z ní usoudit kudy se bude jezdit, délka trati, prostor startu a cíle, umístění dep, ale i převýšení trati. Takto připravený návrh trati je mnohem názornější než písemný popis, nebo výklad po telefonu.

CFKVP od roku 2019 rozšiřuje svoji činnost o pořádání závodů v rámci "Poháru České republiky". Závody mohou být i s účastí závodníků ze zahraničí.

Střední škola automobilní Holice v minulém školním roce vstoupila do projektu RIDE TO LEARN IN EUROPE společně se třemi partnery, a to s Itálií, Francií a Tureckem. Díky tomuto projektu a spolupráci s Českou federací klubů vozítek se šlapacími pedály jsme zahájili novou etapu školní zájmové činnosti. Důležité je nadšení našich studentů a jejich...